Durf je jouw huis ook niet op de markt te zetten?

Quaden Makelaars en Marketeers HomeSpotters

Veel woningeigenaren willen graag verhuizen maar durven hun huis niet op deze overspannen markt aan te bieden.

 Ze moeten kiezen om eerst een andere huis aan te kopen zodat ze weten waarheen ze kunnen verhuizen of ze zetten hun eigen huis eerst op de markt en moeten gokken dat ze straks snel wat anders vinden. In het ene geval heb je hoge dubbele lasten, in het andere geval sta je misschien op straat. ​

Homespotters lost dit probleem op.

Het biedt verkopers én geduldige kopers een mooie kans. Homespotters

Verkopers flirten

Verkopers kunnen flirten met de markt en deze toch alvast aftasten door hun woning voorzichtig aan te bieden zonder dat deze al officieel op de markt staat. Het dossier is klaar, de foto’s zijn gemaakt, de teksten al geschreven en de eerste klanten worden voorzichtig benaderd.

Alles Staat Eigenlijk In De Startblokken

Loop je op enig moment eindelijk aan tegen dat nieuwe pand waarnaar je al zolang op zoek bent, dan sta je ook nog eens met 1 druk op de knop direct op de woningmarkt. Zo verlies je geen kostbare tijd en wordt je positie om te kopen, velen malen sterker. Je bent dan immers al op de markt en er is al “buzz” rondom je huis.

Makelaars in Nederland en Duitsland

Kijkers welke bereid zijn iets langer te willen wachten op een woning kunnen in aanmerking komen als koper. Zij kopen het huis met een langere aanvaardingstermijn vanca. 6 maanden tot 1 jaar of zitten in de wachtkamer totdat een verkoper wat anders heeft gevonden.

Als Duitsland Specialist hebben wij veel ervaring met wonen in Duitsland. Van woningen, fiscaliteiten maar ook van algemeen emigratie-advies weten wij heel veel en die kennis delen we graag met je. Wil je gewoon weten wat Wonen in Duitsland eigenlijk inhoudt, eens een woning bekijken over de grens of vrijblijvend ons kantoor binnenlopen om even kort met een Duitsland Specialist van gedachten te wisselen?

Hou dan onze website en Facebookpagina in de gaten en mis net als duizenden Nederlanders de vele voordelen niet. Loop anders eens een keer binnen op een InfoMiddag op ons kantoor in Munstergeleen, of maak direct een afspraak en begin vandaag nog met nieuwe mogelijkheden. In bijna alle gevallen is dat gesprek Gratis en zo niet dan laten we je dat gelijk weten. Geen verrassingen dus. Ron Paulussen, Marcel Fredrix en Leon Quaden staan jou eventueel kosteloos te woord met vragen over Duitse woningen, Emigratie en/of Duitse Hypotheken.

Categories
Retail
No Comment

Leave a Reply

*

*