Elicopter SMURD prabusit in Republica Moldova

Elicopterul SMURD prabusit in Republica Moldova avea la bord patru persoane. Toate persoanele aflate la bord au decedat, unele dintre ele fiind gasite carbonizate. Aceasta este o stire tragica...

Elicopterul SMURD prabusit in Republica Moldova avea la bord patru persoane. Toate persoanele aflate la bord au decedat, unele dintre ele fiind gasite carbonizate.

Aceasta este o stire tragica de care nu am vrea sa mai avem parte, sa nu mai auzim. Din pacate, orcat de mult am dori sa fie asa, se intampla uneori si le vedem la jurnalele de stiri. Sunt destule evenimente care se intampla si putem sa fim surprinsi de groaza lor.

Daca umblam cu atentie ep strazi si facem ceea ce trebuie in viata de zi cu zi, vom fi mai feriti de ceea ce se poate intampla rau. Daca vrem sa fim feriti de cele rele, sa incercam sa ne ducem o viata fara imlicatii in grupuri dubioase si sa incercam sa fim oameni cinstiti, care isi fac treaba in mod pasnic.

Vazand stiri precum Elicopter SMURD prabusit in Republica Moldova ne putem da seama ca exista fel de fel de intamplari care pot avea loc, ce ne pot lua prin surprindere. Trebuie sa fim vigilenti in orice moment. Daca consideram ca modul in care se prezinta starea vremii nu ne permite sa facem o manevra sau o deplasare, este mai bine sa fim reticenti si sa incercam sa salvam vieti, sa stam deoparte si sa asteptam pana vremea va deveni mai buna.

Sunt destule evenimente care trec pe langa noi fara sa fie observate. Stirea cu elicopterul celor de la SMURD care s-a prabusit merita sa fie cap de afis pe toate ziarele si la toate televiziunile, deoarece este vorba de un serviciu medical de urgenta foarte important de care multi avem nevoie la un moment dat. Chiar daca se intampla astfel de evenimente, astfel de necazuri, aceste servicii sunt bune si merita sa functioneze in continuare. Implicarea lor in bunul mers al societatii este esential. Multe vieti sunt salvate datorita angajatilor SMURD care se dedica meseriei lor.

Categories
News And Society
No Comment

Leave a Reply

*

*